esmaspäev, 10. veebruar 2014

Toredaid filme printsessidele

Kuna meil elab siin üks kaunis printsess:) ja ta armastab kogu maailma printsesse:), siis on mõned paigad, kuskohast võib leida päris tõelisi printsesse.












Televiisor muu maailmaga ühenduses meil ei ole, kuid meil on DVD mängija ja oleme valinud filme kauni muusika, tõeliste printrsesside ja erinevate keeltega. Erinevad keeled eelkõige seetõttu, et eesti keeles lihtsalt pole.

Üks kaunis ja auhindadega pärjatud muusikafilm on "Slipper and Rose": vana hea ja väga kaunis tuhkatriinu lugu ilma tänapäevaste vampiirideta, verevalamiseta, õuduselementideta. Kunagi meilgi kinos jooksnud. DVD tellisin Amazoni kaudu. Kaunid kaostüümid, ilusad näitlejad.


On vahvad laulud (inglise keelsed) ja ühe laulu osas olid lapsed nii vaimustunud, et see jäi pidevast kordamisest pähe:). Youtube kaudu saab vaadata erinevaid laule ja ka filmi ennast osade kaupa















Teine kaunis film on Romy Schneideri mängitud Sissi - Austria kuninganna Elizabeth:


Ostsin filmi Inglise keelse variandi kaasa Viinist, kuid kodus avastain pettumusega, et tegemist on lühendatud versiooniga kolmest pikast filmist. Youtubes näeb filme saksa keeles. Kuna film on kaunite kostüümidega väga armas, siis ma vist ikka tuleb filmide komplekt osta.


Oma tunnete mahasurumise ja tuimuse kasvades tundub olevat tekkinud olukord, et ka lastele suunatud uued filmid vanadest muinasjuttudest on muutunud rohkem õudusfilmideks. Ainult õudust tekitav element, rohkesti laipu ja hulganisti verd suudab tuimaks muutuva inimest vahetevahel unest äratada. Kõigepealt tuimestame inimese hirmudega, käskude-keeldudega ja siis otsime verd:). 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar